середа, 20 грудня 2006 20:11

Платіні визнав, що Каннаваро краще Буффона

Колишній капітан збірної Франції та триразовий володар "Золотого м"яча" Мішель Платіні, 51 рік, в інтерв"ю Gazetta dello Sport висловив думку, що Фабіо Каннаваро, 33 роки, заслужено був визнаний ФІФА кращим футболістом світу за підсумками року. Нагадаємо, до цього колишня зірка "Ювентуса" висловлював незгоду з рішенням "Франс Футболу" вручити італійцеві "Золотий м"яч", як кращому футболістові Старого Світу.

- Я змінив свою думку після вручення останньої нагороди, володаря якої вибирають тренери і капітани збірних, - зізнався Платіні. - Це означає, що він дійсно заслужив її.

- Після того, як Каннаваро отримав "Золотий м"яч, я думав, що Джанлуїджі Буффон гідний визнання більше за Каннаваро, - продовжив француз. - Але не хочу сперечатися з думкою провідних фахівців і футболістів. Це правильне рішення. Каннаваро провів блискучий Кубок світу, а нагорода повинна була дістатися комусь з переможців мундіаля, - підсумував Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Платіні визнав, що Каннаваро краще Буффона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі