четвер, 10 липня 2008 18:54

Після шостого етапу "Тур де Франс" змінився лідер загального заліку

Шостий етап супервелобагатоденки "Тур де Франс" виграв італієць Рікардо Рікко.

У сьогоднішній гонці на 195,5 км між містами Егюранд і Супер-Бесс першим фінішну риску перетнув Рікко (Saunier Duval-Scott). Вальверде - другий, а третім став Еванс з Silent-lotto.

У загальному заліку тепер Кірхен - перший. Далі слідують Еванс і Шумахер, Вальверде - четвертий, а Міллар - п"ятий.

Коли фініш вже був зовсім поблизу і Штефан Шумахер несподівано тримався в рядах лідерів, його спіткало нещастя - він цілком міг би втримати свою жовту майку лідера, але зачепив колесо Кіма Кірхена і впав.

Багато хто сьогодні падав, у тому числі і два герої минулого етапу - Ніколя Вогонді і Ерік Цабель. Французький чемпіон завалив легендарного німця. Іспанець Алехандро Вальверде впав вчора, проте, це не перешкодило йому фінішувати в першій трійці.

Сьомий етап достатньо складний за рельєфом, з двома горами другої категорії і з горою третьої категорії біля фінішу. Гонщики можуть закінчити етап завдовжки в 159 км. між містами Брюде і Ауріллас груповим спринтом, а можуть піти в довгостроковий відрив, або ж переможе той, хто втече на останніх горбах.

korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Після шостого етапу "Тур де Франс" змінився лідер загального заліку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі