середа, 07 грудня 2011 10:59

Після матчу з АПОЕЛом Луческу похвалив арбітра-земляка

Після матчу з АПОЕЛом Луческу похвалив арбітра-земляка

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що вчорашня перемога над кіпрським АПОЕЛом показала, що донецький клуб повинен був вирішувати завдання виходу в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Ми задоволені і результатом, і сьогоднішньою грою команди. Напевно, цей матч показав, що ми перебуваємо не на своєму місці в турнірній таблиці і не в справі не виходимо з цієї групи. Але у футболі не завжди все справедливо, ми допустили багато помилок, і, на жаль, були за це карані. Якщо ми у бік команди, яка посіла перше місце в групі, завдали 50 ударів, то, напевно, це говорить про різницю між обома клубами.

Крім того, сьогоднішня зустріч показала, що великої різниці між бригадами суддів зі Східної та Західної Європи немає. Напевно, чемпіонати Україні, Росії, Румунії, Болгарії, Польщі зросли, і суддям зі Східної Європи потрібно більше довіряти. Сьогодні ми побачили, що якщо арбітри коректно обслуговують матч, то і "Шахтар" грає по-іншому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" гримнув дверима на Кіпрі: перша і остання перемога в ЛЧ

Природно, ми зробимо висновки, все проаналізуємо і надалі продемонструємо, що "Шахтар" залишається тим "Шахтарем", який усі знають і який показує хороший футбол", - сказав Луческу, слова якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також зазначив, що кількість набраних очок на груповому етапі, не відповідає рівню "Шахтаря". "Природно, я дуже засмучений. Я завжди вірив у нашу команду і в ту гру, яку практикує "Шахтар". Сьогодні, напевно, було підтвердження моїх слів про те, що два очки, які ми мали до цього матчу, не відповідали нашому класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній матч "Шахтаря" в ЛЧ розсудять земляки Луческу

Крім того, це підтверджує думку про те, що позначалася відсутність Фернандіньо. Сьогодні він знову провів хорошу гру, і відчувалося, що в деяких матчах його не вистачало на полі. Одне лише тішить - реакція наших футболістів, які могли б думати вже про недільну, дуже важку грі, але сьогодні показали хороший футбол і виграли", - сказав він.

Нагадаємо, вчора "Шахтар" на виїзді обіграв кіпрський АПОЕЛ з рахунком 2:0 у заключному турі групового раунду Ліги чемпіонів. Донецький клуб з п'ятьма очками у підсумку посів останнє місце в квартеті G і залишив єврокубки. АПОЕЛ же вийшов з групи з першого місця.

Зараз ви читаєте новину «Після матчу з АПОЕЛом Луческу похвалив арбітра-земляка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі