субота, 07 червня 2008 18:39

Піріч звинуватив екс-директора "Арсеналу" у вимаганні

Піріч звинуватив екс-директора "Арсеналу" у вимаганні

За словами хорватського футболіста Івіци Піріча, "люди Романа Голуба" відібрали у нього декілька десятків тисяч євро.

Історія з продажем кафе "Спорт-Крепс", яке належало хорватським футболістам Івіці Пірічу і Даріо Срні, схоже, стала детективною. За словами Піріча, частину грошей, виручених від продажу, йому довелося віддати рекетирам:

- Ми з Даріо знайшли покупця на наше кафе. Але за день до продажу ввечері мені зателефонувала людина від колишнього гендиректора "Арсеналу" Романа Голуба і зажадала грошей - інакше, мовляв, я взагалі не виїду з України.

Як розповідає Піріч, раніше вони з Голубом були друзями - останній навіть був у нього на весіллі в Хорватії. Коли футболісти відкривали кафе, Роман Голуб порекомендував їм як директора свого знайомого - В"ячеслав Саленка.

Саме через останнього, на думку футболіста, Голуб дізнався про місце і час здійснення операції. В середу, говорить Піріч, "людина Голуба прийшла до нотаріуса, туди, де здійснювалася операція щодо продажу кафе, і отримала гроші". Мова йде про суму в декілька десятків тисяч євро.

- Я не хотів закінчити своє життя в Україні, - пояснює екс-півзахисник "Арсеналу", який зараз уже перебуває в Хорватії. - Тепер я подаватиму до суду. Телефонні розмови з цими людьми я записав на диктофон і віддам це у міліцію. А батько моєї дружини підніме питання в парламенті Хорватії.

Наскільки вдалося з"ясувати, звинувачення футболіста на адресу екс-гендиректора "Арсеналу" побудовані на непрямих доказах - людину, яка дзвонила Пірічу і приходила за грошима, хорват кілька разів бачив разом з Голубом:

- Я його знаю, вони товаришують один з одним.

Що стосується самого Романа Голуба, з ним Піріч не розмовляв:

- Голубу я телефонував кілька разів, але він не хотів брати слухавку.

Не вдалося поговорити з екс-гендиректором "Арсеналу" і журналістам "Сегодня" - виклик йшов, але ніхто не відповідав.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Піріч звинуватив екс-директора "Арсеналу" у вимаганні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі