понеділок, 12 листопада 2007 13:48

Петербурзьке метро постраждало від уболівальників "Зеніту": свято продовжується

Співробітники Петербурзького метрополітену всю ніч усували наслідки святкування перемоги "Зеніту", який завоював "золото" чемпіонату Росії з футболу.

"В неділю на станції метро "Спортивна" (найближча до стадіону "Петровський", де проходила урочиста зустріч команди) вболівальники побили плафони світильників, зламали ескалатор, вибили скло в декількох вагонах потягів, залили пивом і шампанським платформу", – наводить РІА "Новости" слова представника підприємства.

В неділю в місті було затримано 97 уболівальників. Про це "РІА "Новости" повідомило джерело в правоохоронних органах міста: "В основному затримували людей за перебування в стані алкогольного сп"яніння. Безпорядків допущено не було". В даний час неофіційне святкування перемоги петербурзької команди в Санкт-Петербурзі продовжується.

У місто повертаються вболівальники, присутні в Раменському на матчі з "Сатурном". У районі Московського вокзалу групи фанатів висаджують петарди і запалюють фейєрверки, розгортаючи прапори, виходять на проїжджу частину Невського проспекту. Проїжджаючі водії не виражають своєї незадоволеності тим, що вболівальники заважають руху, а, навпаки, вітають їх сигналами своїх автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Петербурзьке метро постраждало від уболівальників "Зеніту": свято продовжується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі