середа, 22 серпня 2007 10:48

Перший Національний не покаже Лігу чемпіонів вперше з 1994 року

Вперше з 1994 року Перший Національний не транслюватиме матчі футбольної Ліги Чемпіонів. У нинішньому сезоні основний раунд найпрестижнішого клубного турніру покажуть канали "1+1" і ТРК "Україна", інформує www.korrespondent.net.

Президент телекомпанії "Поверхность", що володіє правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів на території України, Віктор Самойленко заявив, що цього сезону матчі Ліги чемпіонів показуватимуть телеканали 1+1 і ТРК "Україна". "Поверхность" придбала права на трансляцію Ліги чемпіонів на три роки за 4,5 мільйона євро.

- Цього року НТКУ відмовилася від показу Ліги Чемпіонів через фінансові міркування. З ефірних каналів показувати Лігу будуть "1+1" і ТРК "Україна", які придбали у нас ліцензії на трансляції. Якщо в груповий турнір пройдуть українські "Динамо" і "Шахтар", то, по попередній домовленості, "1+1" транслюватиме ігри киян, а ТРК "Україна" - матчі дончан. Крім того, обидва канали мають намір показувати огляди кожного ігрового дня Ліги чемпіонів і матчі турніру в записі. Решту ігор Ліги Чемпіонів можна буде побачити на каналах Спорт-1 і Спорт-2, - заявив Самойленко.

- Ліга Чемпіонів - фінансово вигідний проект, але цього року вона пройде без нас, оскільки НТКУ не стала продовжувати контракт з "Поверхностью", - заявив глава творчого об"єднання "Спорт НТКУ" Сергій Бондаренко.

Бондаренко відзначив, що, відмовившись від Ліги Чемпіонів, НТКУ придбав ліцензії на трансляцію всіх матчів збірною України у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2008.

Зараз ви читаєте новину «Перший Національний не покаже Лігу чемпіонів вперше з 1994 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі