пʼятниця, 09 липня 2010 18:05

Перший матч сезону Прем"єр-ліги завершився внічию

Перший матч сезону Прем"єр-ліги завершився внічию

У матчі-відкритті нового сезону Прем'єр-ліги луганська "Зоря" і ПФК "Севастополь" голів не забивали.

Від матчу-відкриття вболівальники завжди вправі очікувати чого особливого, але, враховуючи, що чемпіонат відкривали "Зоря", яка минулого року боролася за виживання, і необстріляний дебютант "Севастополь", в яскраву гру якого з великою кількістю моментів вірилося насилу.

Кримчани впродовж всього матчу гідно протистояли маститому опонентові, відповідали моментом на момент і, за певного збігу обставин, навіть могли відвезти з Луганська три очки.

Втім, забий Полянський за кілька хвилин до свистка - і гості навряд чи відігралися б. Нічия - не найгірший початок для обох команд, а для "Севастополя" - перша нічия і перше зароблене очко в Прем'єр-лізі.

Прем'єр-ліга

1-й тур

"Зоря" - ПФК "Севастополь" - 0:0

"Зоря": Шуховцев, Каменюка, Микицей (Мілько, 74), Єзерський (С. Шевчук, 18), Ковальов, Чайковський, Віценець, Полянський, Лазарович, Силюк, Кас"ян (Білий, 57).

ПФК "Севастополь": Сокоренко, Шевелюхін, Степанов, Піскун, Бредун, Зборовський (Плешаков, 54, Нудний, 77), Култишев, Ференчак, Жабокрицький (Салхі, 33), Ківа, Шевчук.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Перший матч сезону Прем"єр-ліги завершився внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі