неділя, 08 червня 2008 13:47

Переможець шоу "Претендент" став чемпіоном світу з боксу

Американець Серхіо Мору, переможець першого сезону реаліті-шоу "Претендент", став новим чемпіоном світу у першій середній вазі (до 69,9 кілограма) за версією WBC. Він відібрав цей титул у свого співвітчизника Вернона Форреста. Бій відбувся у ніч з 7 на 8 червня в Анкасвіллі.

27-річний Мору став першим випускником шоу "Претендент", який добивався успіху на професійному рингу. Форрест, який старший на десять років, володів невеликою перевагою в першій половині бою, проте потім ініціативу перехопив Мору. За підсумками 12 раундів двоє суддів віддали перевагу претендентові, присудивши йому перемогу з рахунком 115:113 і 116:112, а третій виставив нічию - 114:114.

Після закінчення поєдинку Мору заявив, що з таким суперником, як Форрест, не можна було розслабитися ні на секунду, а екс-чемпіон визнав, що переміг сильніший.

До поєдинку Форрест постійно ображав свого суперника, відзначаючи, що любителі з шоу не зможуть протистояти справжнім боксерам.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Переможець шоу "Претендент" став чемпіоном світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі