пʼятниця, 05 грудня 2014 10:06

"Перемога буде тоді, коли змагання у Криму проводитиме Україна" - Попов

"Перемога буде тоді, коли змагання у Криму проводитиме Україна" - Попов
Анатолій Попов shahta.org

Віце-президент ФФУ Анатолій Попов прокоментував рішення УЄФА заборонити проводити кримським клубам матчі у чемпіонаті Росії.

"Це тільки перший етап перемоги.

Остаточна перемога буде тоді, коли змагання в Криму будуть проводити українські структури під егідою Федерації футболу України. Але, тим не менш, це успіх. Ми вітаємо рішення УЄФА", - сказав Попов в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, в листопаді президент УЄФА Мішель Платіні після зустрічі з президентом України Петром Порошенком заявив, що 4 грудня буде винесено остаточне рішення з цієї проблеми. На проведеному засіданні УЄФА ухвалив рішення заборонити кримським клубам брати участь у чемпіонаті Росії з 1 січня 2015 року.

Наприкінці липня РФС включив кримські клуби ТСК (Сімферополь), СКЧФ (Севастополь) і "Перлину" (Ялта) в число учасників другого дивізіону першості Росії, але керівництво ФФУ опротестувало це рішення.

Зараз ви читаєте новину «"Перемога буде тоді, коли змагання у Криму проводитиме Україна" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі