вівторок, 21 липня 2009 14:14

Пакьяо і Котто домовились провести бій

Пакьяо і Котто домовились провести бій

Промоутер філіппінця Менні Пакьяо і пуерторіканця Мігеля Котто Боб Арум повідомив, що обидва боксери дали свою остаточну згоду на проведення очного поєдинку 14 листопада цього року в Лас-Вегасі, США.

Нагадаємо, що останні кілька тижнів команди боксерів погоджували остаточні умови проведення бою, і зараз, за словами промоутера, вони досягли згоди за всіма пунктами, хоча формально контракт на бій ще не підписаний.

"Бій відбудеться, - сказав Арум. - Поки я був у від"їзді, я досяг усної угоди з обома боксерами. Пакьяо дав свою згоду на цьому тижні, а Котто тижнем раніше. Я завжди тримав під рукою телефон, намагаючись організувати цей бій".

Промоутер додав, що зараз його юрист Майкл Хейтнер готує контракти для підпису. "Проте все вже вирішено, інакше я б не говорив про це. Вагова категорія, поділ призового фонду і гарантовані гонорари - все це вже узгоджено", - підкреслив Арум.

Нагадаємо, що Пакьяо, який вигравав титули в шести різних вагових категоріях, у своєму останньому поєдинку переміг Ріккі Хаттона. Котто в середині червня успішно відстояв чемпіонське звання, перемігши за очками Джошуа Клотті.

За матеріалами "Сегодня", Allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пакьяо і Котто домовились провести бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі