пʼятниця, 11 січня 2008 11:15

Овечкін підписав найдорожчий контракт в історії НХЛ

Овечкін підписав найдорожчий контракт в історії НХЛ
Нападаючий клубу Національної хокейної ліги "Вашингтон Кепіталс" Олександр Овечкін підписав новий контракт зі своєю командою. За умовами угоди хокеїст отримає 124 мільйони доларів за 13 років, що є рекордом в історії ліги.

"Я щасливий, що залишаюся в "Вашингтоні". Тут мій другий дім. Мені подобається ця команда, я люблю місцевих вболівальників. Тут мені подобається все", - заявив спортсмен пресі.

Овечкін разом з форвардом "Атланти" Іллею Ковальчуком є кращим снайпером ліги за останні два з половиною сезони - на рахунку 22-річного нападаючого 130 голів. Овечкін був вибраний "Вашингтоном" на драфті-2004 під першим номером, а в свій дебютний сезон став кращим новачком ліги, випередивши в цій номінації нинішнього капітана "Піттсбурга" Сідні Кросбі. Всього в регулярних чемпіонатах НХЛ Овечкін провів 206 матчів і набрав 250 (130+120) очок, повідомляє "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «Овечкін підписав найдорожчий контракт в історії НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі