середа, 04 червня 2008 08:54

Овчинніков розкритикував роботу Хіддінка

Колишній голкіпер збірної Росії Сергій Овчинніков висловив свою думку про головного тренера збірної Росії Гуса Хіддінка.

- Я Хіддінка дуже поважаю - за заслуги перед світовим футболом. А в Росії, мені здається, він досі не розуміє, кого тренує. Він живе в якомусь іншому світі, і для нього не дуже принципово, яким буде результат і як це все взагалі відбуватиметься. Йому все фіолетово.- заявив Овчинніков "Советскому спорту". - Наших тренерів ми за невдалий виступ знімаємо. А чому ми повинні давати Хіддінку ще два роки? З якого дива ми викидатимемо мільйони доларів невідомо на що? Давайте я зараз прийду в збірну і скажу: "Дайте мені шість років - я вам цукерочку зроблю!". А на шостий рік скажу: "Не вийшло.". Ось пройде зараз чемпіонат Європи - ми по нулях - найгірший варіант. Чому ми повинні на Кубку світу виступити краще? Ті ж футболісти, інші не народяться. Значить, вибач, коуч! Не справився! Йди відпочивай! А так - давайте до 2018 року Хіддінка підпишемо!

Зараз ви читаєте новину «Овчинніков розкритикував роботу Хіддінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі