понеділок, 16 січня 2012 15:35

Останній збір перед Євро-2012 збірна України проведе в австрійському Тіролі

Останній збір перед Євро-2012 збірна України проведе в австрійському Тіролі

Австрійський тренувальний збір національної збірної України напередодні головного старту року - фінальної частини чемпіонату Європи - пройде в Тіролі. Про це інформує місцеве видання "Tiroler Tageszeitung".

Як говориться в повідомленні, в ході вирішального етапу підготовки до першості континенту команда Олега Блохіна зіграє, зокрема, контрольний поєдинок з австрійцями. Поєдинок відбудеться в перший день літа на стадіоні "Тіволі Ной" у Інсбруку.

Крім того, за даними офіційного сайту Естонського футбольного Cоюзу, товариська гра національної команди цієї країни з господарями Євро-2012 пройде так само в Австрії, але не 5 червня, як планувалося раніше, а 28 травня.

Нагадаємо, раніше головний тренер "синьо-жовтих" Олег Блохін заявив, що українська дружина напередодні європейського форуму проведе два тренувальні збори - в Туреччині і Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Останній збір перед Євро-2012 збірна України проведе в австрійському Тіролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі