пʼятниця, 11 березня 2011 16:14

Основний голкіпер "Арсенала" вивихнув палець у матчі з "Барселоною"

Основний голкіпер "Арсенала" вивихнув палець у матчі з "Барселоною"

Основний воротар "Арсеналу" Войцех Щесни вибув приблизно на півтора місяця. Голкіпер отримав травму руки 8 березня в матчі Ліги чемпіонів з "Барселоною", але точні терміни його відновлення стали відомі тільки в п'ятницю, 11 числа. Лікарі діагностували у Щесни вивих пальця, повідомляє BBC News.

В даний час у складі "Арсеналу" відразу два травмованих воротаря: Щесни і Лукаш Фабіанскі. Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер заявив, що клуб може в екстреному порядку придбати ще одного голкіпера. У таких випадках правила англійської прем'єр-ліги це дозволяють.

Щесни отримав травму в першому таймі матчу з "Барселоною", і на 19-й хвилині його замінив іспанець Мануель Альмунія. Альмунія в даний час є єдиним здоровим воротарем "Арсеналу". Клуб міг би повернути з оренди в "Халл Сіті" Віто Манноне, але він також травмований.

У матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з "Барселоною" "Арсенал" зазнав поразки з рахунком 1:3 і вибув з розіграшу. У суботу, 12 березня, лондонці проведуть матч 1 / 4 фіналу Кубка Англії з "Манчестер Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «Основний голкіпер "Арсенала" вивихнув палець у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі