четвер, 30 травня 2013 00:55

Оплески Фоменку, веселун Заваров, забутий iPhone: збірна України потренувалася перед Камеруном і Чорногорією
23

Фото: Фото: Євген Савчук

29 травня на базі ФК "Динамо" (Київ) у Конча-Заспі збірна України провела відкрите тренування. Нагадаємо, синьо-жовтим в червні доведеться зіграти два матчі - 2 червня проти збірної Камеруну і 7 червня з Чорногорією.

Перед початком тренування футболісти стають в коло ближче до центру поля, з ними шепочеться Михайло Фоменко. Повідомив щось приємне: всі, немов по команді дружно зааплодували.

Кругова пробіжка також супроводжується жартами. Правда, дещо зосереджений Тарас Степаненко. Півзахисник "Шахтаря" отримав виклик до збірної, незважаючи на двоматчеву дискваліфікацію.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Каратист" Степаненко відпрацював "бойові навички" на Бордіяні

"Викликали Тараса для того, щоб не випадав з команди, мав ігрову практику і спілкувався з хлопцями не по телефону", - прокоментував такий крок головний тренер.

Тренування проходить без Анатолія Тимощука, переможець Ліги Чемпіонів приєднається до синьо-жовтих після фіналу Кубка Німеччини.

Окремо від усіх під керівництвом Юрія Сивухи працюють Андрій П'ятов, Максим Коваль та Рустам Худжамов. Тренеру воротарів допомагає Олександр Заваров, настрій у асистента Михайла Фоменка піднесений.

"Кого хочете сфотографувати? Вибирайте будь-якого! Мене не забули? Ну спасибі!", - жартує з журналістами Олександр Анатолійович.

За кромкою поля мирно відпочивали в'єтнамки з кросівками, поруч на лавці - футболки. На одній з них лежав самотній білий iPhone, очікуючи свого втомленого господаря.

Зараз ви читаєте новину «Оплески Фоменку, веселун Заваров, забутий iPhone: збірна України потренувалася перед Камеруном і Чорногорією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі