понеділок, 28 лютого 2011 13:17

Олівер Кан порівняв Тимощука і оборону "Баварії" з курником

Олівер Кан порівняв Тимощука і оборону "Баварії" з курником

Легенда мюнхенської "Баварії" Олівер Кан різко пройшовся по обороні свого клубу в матчі з лідером Бундесліги - дортмундською "Боруссією" в матчі 24-го туру.

Мюнхенці програли з рахунком 1:3, а колишній воротар збірної Німеччини сказав з цього приводу наступне: "Захисники "Баварії" в цьому матчі нагадували купу курок. Команді не вистачало ігрової дисципліни, і вона наробила велика кількість помилок".

"Я не побачив ніяких претензій на кращу команду Німеччини. А суперник наочно продемонстрував, як потрібно грати проти "Баварії". Це була демонстрація тактичної майстерності".

До Олівера Кана також приєднався нинішній тренер "Баварії" Луї ван Галь, який назвав гру захисників у матчі з "Боруссією" ганьбою.

Зазначимо, що Анатолій Тимощук в цьому матчі грав на позиції центрального захисника, проте прямої вини українця ні в одному з голів немає - всю провину взяв після матчу на себе Бастіан Швайнштайгер, який попросив вибачення у вболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Олівер Кан порівняв Тимощука і оборону "Баварії" з курником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі