субота, 30 серпня 2008 15:46

Олімпіада-2012. У відкритті Ігор братиме участь весь Лондон

Великобританія планує кардинально змінити підхід до організації церемоній відкриття і закриття Олімпійських ігор, задіявши в заході не окремо узятий стадіон, а ціле місто.

- Ми не намагатимемося перевершити Пекін, але застосуємо абсолютно новий, ніким не випробуваний підхід до проведення церемонії відкриття, - заявила міністр культури, ЗМІ і спорту Великобританії Теса Джоуелл в інтерв"ю "The Independent". - Ми хочемо, щоб в церемонії взяли участь всі райони Лондона. Ігри-2012 повинні стати глибоко демократичними, тому всі жителі міста повинні відчувати свою причетність до грандіозної події.

Джоуелл також пообіцяла переглянути підхід до системи розподілу квитків, оскільки під час Ігор в Пекіні багато місць були порожні через те, що спонсори і партнери Олімпіади не змогли реалізувати квитки, які їм виділяли.

- Я хочу мінімізувати кількість порожніх місць на стадіонах, - розповіла Теса Джоуелл. - Хай ми не можемо заборонити спонсорам скуповувати квитки, проте  в наших силах зробити їх доступнішими для звичайних громадян. У Китаї безліч людей не змогли потрапити на стадіони. У Лондоні таке не повинно повторитися.

Зараз ви читаєте новину «Олімпіада-2012. У відкритті Ігор братиме участь весь Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі