неділя, 12 травня 2019 19:08

Олександр Зінченко - чемпіон Англії в складі " Манчестер Сіті"

Олександр Зінченко - чемпіон Англії в складі " Манчестер Сіті"
В цьому сезоні українець Олександр Зінченко став ключовим гравцем команди Гвардіоли. Фото:REUTERS

"Манчестер Сіті" виграв англійську Прем'єр-лігу. У гостьовому матчі 38-го туру АПЛ "городяни" на виїзді перемогли "Брайтон" з рахунком 4: 1.

Господарі поля несподівано вийшли вперед на 27-й хвилині матчу. Гленн Мюррей після подачі кутового на ближній штанзі підправив м'яч у сітку воріт Едерсона. "Ман Сіті" відігрався дуже швидко. Серхіо Агуеро з близької відстані переграв воротаря. У кінцівці першого тайму Емерік Ляпорт вивів "городян" вперед.

На 63-й хвилині Ріяд Марез збільшив перевагу "Ман Сіті", а довів рахунок до розгромного Ілкай Гюндоган. Півзахисник зі штрафного пробив точно в дев'ятку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Малиновський може залишитися в Бельгії

Таким чином, команда Пепа Гвардіола втримала перше місце і захистила чемпіонське звання. "Ліверпуль", який обіграв "Вулверхемптон" (2: 0), залишається на другій позиції. Відзначимо, що це шосте чемпіонство Городян і четверта перемога в новітній історії АПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Зінченко - чемпіон Англії в складі " Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі