субота, 22 січня 2011 13:30

Олександр Гладкий сподобався наставнику іспанського клубу

Олександр Гладкий сподобався наставнику іспанського клубу

Головний тренер іспанської "Мурсії" Іньякі Алонсо відправився в Оліву, де побував на черговому матчі збірної Іспанії серед безробітних футболістів. На цей раз команді профспілки протистояв дніпропетровський "Дніпро", який очолює іспанський фахівець Хуанде Рамос.

Гра закінчилася внічию 0:0, а Алонсо приглянув кілька гравців, і не тільки у складі іспанців. Зокрема, сподобався головному тренеру "Мурсії" нападник "Дніпра" Олександр Гладкий, повідомляє infodeportemurcia.com.

Щоправда, говорити про можливі переговори з придбання українського форварда зараз не доводиться. "Мурсія" виступає в Сегунді В і лише у випадку підвищення в класі може повернутися до кандидатури Гладкого. До слова, зараз іспанський колектив впевнено очолює таблицю свого дивізіону.

Тим часом, учора в розташування "Дніпра" прибув футболіст бразильського "Інтернасьонала" і збірної цієї країни Жуліано Віктор де Паула.

Домовленість про трансфер вже досягнута, і Жуліано разом з делегацією клубу на початку наступного тижня прибуде до Дніпропетровська. Тут, у разі успішного проходження медогляду, з ним буде підписаний контракт.

За матеріалами ФК "Дніпро", Багнет

Зараз ви читаєте новину «Олександр Гладкий сподобався наставнику іспанського клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі