середа, 15 вересня 2010 09:42

Олег Саленко зробив прогнози на матчі українських клубів у єврокубках

Олег Саленко зробив прогнози на матчі українських клубів у єврокубках
Колишній нападаючий київського "Динамо" Олег Саленко поділився своїми очікуваннями від матчів українських клубів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи, які пройдуть цього тижня.

Ліга чемпіонів. "ШАХТАР" - "Партизан":

- "Шахтар" отримав доброго ляпаса від "Оболоні". Думаю, це піде "гірникам" на користь і вони краще заграють. У Мірчі Луческу хороший підбір гравців. Вони повинні грати краще. А з "Партизаном" у них взагалі не має виникнути проблем.

Взагалі, у донецької команди прохідна група. "Шахтар" має виходити в наступний етап Ліги чемпіонів, для цього у них є все. Звичайно, якщо вони не будуть розслаблятися. А за матч з "Оболонню", має бути їм соромно.

Ліга Європи. "ДИНАМО" - БАТЕ:

- Ліга чемпіонів та Ліга Європи - різні речі. А тут київському "Динамо" ще і з групою пощастило. Киянам потрібно просто виходити в наступний етап, ні про що не замислюючись. Їх група для того, щоб награвати склад. В "Динамо" зараз багато травмованих і в грі команди відчувається напруга.

Чи може "Динамо" виграти Лігу Європи? Ні. Судячи з атмосфери в команді, їхньої гри, це поки не реально. Не бачу, за рахунок чого команда може виграти цей турнір.

Ліга Європи. "Дебрецен" - "МЕТАЛІСТ":

- "Металіст" починає грою з "Дебреценом". Угорці, природно, найслабша ланка в цій групі. Харків"янам потрібно набирати свої очки, а вже потім дивитися в турнірну таблицю. Хто втрачає, хто знаходить - це вже буде потім. Фаворита в групі "Металіста" немає. Навіть "Сампдорію" явним фаворитом не назвеш. З усіма суперниками харків"яни можуть грати.

Ліга Європи. "КАРПАТИ" - "Боруссія":

- У кожної команди завжди є шанс на перемогу. У команди Олега Кононова дуже хороші суперники, найкращі з тих, що могли бути. Для команди, яка зараз створюється, це хороший шанс заявити про себе на всю Європу. А якщо ще львів"яни вийдуть в наступний раунд, буде їм величезний плюс. Мені дуже сподобався матч "Карпат" з "Галатасараєм". Особливо у Львові. "Карпати" - нове віяння в українському футболі. Нашому футболу це було потрібно.
За матеріалами Турнір
Зараз ви читаєте новину «Олег Саленко зробив прогнози на матчі українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі