пʼятниця, 01 лютого 2008 09:59

Оголосили склади команд на Матч усіх зірок НБА

17 лютого в Нью-Орлеані відбудеться Матч усіх зірок НБА. Напередодні оголосили склади на зустріч.

У стартову п"ятірку збірної Східної конференції потрапили захисники Джейсон Кідд ("Нью-Джерсі") і Уейн Вейд ("Маямі"), форварди Кевін Гарнетт ("Бостон") і Леброн Джеймс ("Клівленд"), а також центровий Дуайт Ховард ("Орландо"). Також за "Схід" зіграють захисники Чонсі Біллапс, Річард Хемілтон (обидва - "Детройт), Джо Джонсон ("Атланта"), форварди Керон Батлер, Ентойн Джеймісон (обидва - "Вашингтон"), Пол Пірс ("Бостон") і універсал Кріс Бош ("Торонто"), який може зіграти на позиції форварда або центрового.

У стартову п"ятірку збірної Західної конференції включені захисники Кобі Брайант ("Лейкерс"), Аллен Айверсон ("Денвер"), форварди Кармело Ентоні ("Денвер"), Тім Данкан ("Сан-Антоніо") і центровий Яо Мін ("Хьюстон"). У запасі "Заходy" значаться захисники Стів Неш ("Фінікс"), Кріс Пол ("Нью-Орлеан"), Брендон Рой ("Портленд"), форварди Карлос Бузер ("Юта"), Дірк Новіцкі ("Даллас"), Девід Уест ("Нью-Орлеан"), а також здатний виступити на позиції центрового Амар Стадамайр ("Фінікс").

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Оголосили склади команд на Матч усіх зірок НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі