субота, 11 вересня 2010 18:54

"Оболонь" отримає підвищені преміальні за "скальп" "Шахтаря"

"Оболонь" отримає підвищені преміальні за "скальп" "Шахтаря"
Футболісти "Оболонь" отримають підвищені преміальні за перемогу над лідером Прем"єр-ліги донецьким "Шахтарем" - 1:0. Про це після матчу розповів президент "пивоварів" Олександр Слободян.
"За перші шість команд футболістам передбачені преміальні з коефіцієнтом 1,5. Преміальні з коефіцієнтом 1 гравці отримують за матчі із суперниками свого рівня. За хорошу гру з "Шахтарем" "Оболонь" отримає преміальні з коефіцієнтом 2."

"Пивовари" цього сезону претендують на роль грози авторитетів. У першому турі "Оболонь" зіграла внічию з "Динамо".

"Шахтар" - це велика українська команда, з хорошим підбором виконавців. За п"ять років ми жодного разу не перемагали "гірників". Хоча були достатньо рівні матчі, де ми могли брати очки.

Для нас важливо мати такі перемоги. Це певний етап розвитку футбольного клубу. Після таких матчів, гравці більше вірять у свої сили.

У нас виключно українські футболісти. Ми даємо можливість українцям грати у великому футболі, рости і розвиватися. Ми запрошуємо молодих виконавців в "Оболонь". Антон Шевчук, який сьогодні вийшов на заміну, вже готовий грати за першу команду. Він має реактивну швидкість і, думаю, його чекає велике майбутнє у футболі. Менше, ніж тому він грав на першості Черкаської області за Умань, а сьогодні він виступає у Прем"єр-лізі".

Матч із "Шахтарем", як і гру з "Динамо" судив Михайло Родіоненко.

"Після матчу з "Динамо" Колліна дискваліфікував Родіоненка на три тижні. А сьогодні він знову багато чудив. Наприкінці матчу було багато необгрунтованих свистків проти нас. Я не знаю, як оцінить це Колліна, але для нас принципи чесної гри дуже важливі.

Якби я дізнався, що хтось у клубі за моєю спиною веде нечесні ігри, я б звільнив цих людей. А потім можливо і сам кинув би футбол. Це не є нормальним явищем, коли один і той же власник веде кілька футбольних клубів, коли судді заангажовані. Нам потрібно добиватися рівності умов. Суддівський корпус має бути незалежний від ФФУ і від Прем"єр-ліги."

У попередньому матчі "Оболонь" мінімально поступилася "Арсеналу" у київському дербі — 0:1.

"Я думаю, команда зробила правильні висновки після програшу "Арсеналу". За великим рахунком, ми не мали програвати у тому матчі. Були допущені помилки і окремими гравцями, і тренерським штабом."
"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" отримає підвищені преміальні за "скальп" "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі