пʼятниця, 25 січня 2008 12:53

Обікрали колишнього тренера "Спартака" і збірної Росії Романцева

Золота медаль "Чемпіон Росії 2001 року" була вкрадена з квартири Олега Романцева.

Напередодні в міліцію із заявою про пограбування звернувся син колишнього тренера московського "Спартака" і збірної Росії Вадим Романцев. Як встановили оперативники, двері в квартиру будинку 20 на вулиці Велика Черкизівська злодії зламали в минулий четвер близько 14 години за київським часом.

За заявою Вадима Романцева, зловмисники понесли 200 тисяч рублів, ювелірні вироби, фотоапарат Canon і золоту медаль "Чемпіон Росії 2001 року".

На думку оперативників, грабіжники готувалися до крадіжки і стежили за квартирою.

- Ми сподіваємося знайти злодіїв, відстежуючи всілякі скупки і ломбарди, куди можливо понесуть здавати ювелірні вироби і чемпіонську медаль, - сказав представник УВС.

Кримінальна справа по частині 2 статті 158 УК РФ (крадіжка в крупному розмірі) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

Останнім часом Олег Романцев знаходиться в творчій відпустці, не працюючи ні з однією російською або зарубіжною командою.

Джерело: "Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Обікрали колишнього тренера "Спартака" і збірної Росії Романцева ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі