вівторок, 08 квітня 2008 12:41

Нужненко титул чемпіона світу захищатиме в бою з мексиканцем Ріверою

У головній критій спортивній арені України, київському Палаці спорту, 19 квітня відбудеться черговий турнір під егідою "K2 East Promotion", головною подією якого стане захист Юрієм Нужненко (27 перемог - 0 поразок, 13 нокаутів) свого титулу "тимчасового" чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі (до 66,6 кг). Противником українця стане досвідчений мексиканський боксер Косме Рівера (31-11-2, 22 нокаути), в активі якого близько 20 титульних боїв і поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу проти Заба Джуди.

- Дуже досвідчений суперник, незручний, високий, довгорукий, - так відізвався про свого майбутнього супротивника Юрій. - Бачив його останній поєдинок - хлопець хороший, але ми також докладемо всі зусилля для перемоги. Готуюся на 12 раундів, але заперечувати не буду, якщо зустріч закінчитися достроково. Настроююся тільки на позитивний результат.

Також цього вечора відбудеться поєдинок, на кону якого буде звання чемпіона світу за версією IBF в середній вазі (до 72,5 кг) серед молоді. Здобути цей титул спробує молодий перспективний боксер Максим Бурсак (13-0, 3 нокаути). Ім"я його опонента буде названо пізнішим.

- Особливістю даного турніру буде те, що багато чого в нім відбудеться вперше. По-перше, і що найважливіше, вперше в історії в Україні пройде бій за звання чемпіона світу по одній з головних версій. По-друге, вперше на київський ринг вийдуть відразу декілька нових боксерів, а для когось він стане дебютним. Крім того, для Максима Бурсака це буде перший титульний бій в його професійній кар"єрі, - сказав генеральний директор K2 East Promotion Олександр Красюк.

"BOXNEWS.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Нужненко титул чемпіона світу захищатиме в бою з мексиканцем Ріверою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі