вівторок, 23 липня 2013 10:28

Новим віце-президентом "Карпат" став шахіст, він удвічі знизив оренду "Арени Львів"

Новим віце-президентом "Карпат" став шахіст, він удвічі знизив оренду "Арени Львів"

Новим віце-президентом ФК "Карпати" замість Віктора Вацко був призначений Олексій Боровиков. Він має намір зосередити свої зусилля на вдосконаленні системності роботи клубу, його стратегічному і соціально-економічному розвитку.

Боровиков Олексій Костянтинович народився в Сімферополі. Кандидат у майстри спорту з шахів. У 1982 році закінчив вище військове авіаційне училище в Єйську (Краснодарський край). Працював у Ялтинській міській раді: депутат, голова комісії, заступник голови виконкому з питань економіки та фінансів.

Закінчив Таврійський університет у Сімферополі, Академію державної служби при президенті України, Університет Північного Лондона (Англія). До 2003 р. - заступник голови ДСОІ м. Київ (обслуговування дипломатичного корпусу). Володіє англійською, французькою, іспанською мовами.

Брав активну участь у відродженні ФК "Арсенал" (Київ). Має досвід співпраці з національними федераціями футболу, організації роботи та управління клубами з Бразилії, Чехії, Словаччини, Швейцарії.

У 2008 році висувався футбольним клубом "Карпати" на посаду президента Прем'єр-ліги України.

В останні роки з родиною живе в Іспанії. Одружений на призерці Олімпійських ігор в Атланті, чемпіонці світу з художньої гімнастики Олені Вітриченко. Батько чотирьох дітей.

Першочергове завданням Олексія Боровикова - виторгувати у керівництва "Арени Львів" можливість проводити домашні матчі "Карпат" на цьому стадіоні. Новому віце-презідену вдалося зробити перший крок - зменшення вдвічі вартості оренди стадіону.

"Я вам назвав 10 мільйонів, вже сьогодні. Не 20, а 10. Та цифра, яка раніше пропонувалася "Карпатам", була завищена в два рази. Це відразу. Ми на цьому й зупинилися. Це все знову ж слова, зараз будуть дані документи, підписані протоколи сьогоднішнього засідання. Відповідно, буде розрахунок по пропонованих затратах "Арени Львів", - сказав Боровиков.

Зараз ви читаєте новину «Новим віце-президентом "Карпат" став шахіст, він удвічі знизив оренду "Арени Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі