пʼятниця, 20 червня 2008 10:48

Новим тренером молодіжної збірної знову став Яковенко

Новим тренером молодіжної збірної знову став Яковенко

П"ять місяців тому наставник українською "молодіжки" Олексій Михайличенко прийняв національну команду. З тих пір "друга" команда країни залишалася практично некерованою - Володимир Мунтян лише виконував обов"язки тренера, повідомляє football.ua з посиланням на Газету по-киевськи.

Кандидатур було декілька. Спочатку ФФУ розглядали кандидатури Юрія Калитвинцева, Сергія Морозова, Олександра Лисенка та Анатолія Бузника.

Але з"явився варіант з Павлом Яковенком. Знаменитий екс-півзахисник "Динамо" почав працювати з молоддю ще в 2000 році. Створив дитячу академію "Динамо" й очолив юнацьку збірну, через два роки - молодіжну. Він збудував піраміду, виховав ціле покоління. Правда, посеред відбору на чемпіонат Європи скандально пішов. Ту команду взяв Михайличенко, вивів у фінальну частину і виграв "срібло".

Після роботи з "молодіжкою" Павло Олександрович опинився в Росії, де працював з Хімками, Кубанню та Ростовом.

Відсутність взаєморозуміння упертого Яковенко з нетерплячим керівництвом російських клубів ні до чого хорошого не призвела. Павло Олександрович повернувся до Києва. І, здається, наша федерація таки помирилася з 43-річним фахівцем. Рішенням Виконкому ФФУ його призначено головним тренером збірної.

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером молодіжної збірної знову став Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі