середа, 15 серпня 2007 14:19

Nike заперечує свою провину в травмах Руні

Виробник спортивного одягу Nike заперечує свою провину в тому, що бутси цієї фірми сприяють високій травматичності форварда "Манчестер Юнайтед" Уейна Руні, повідомляє championat.ru з посиланням на англійські ЗМІ.

Нагадаємо, що Уейн отримав перелом плюсневої кістки в матчі першого туру чемпіонату Англії проти "Редінга" (0:0) і вибув з ладу на два місяці. Це третя подібна травма футболіста протягом останніх трьох років, і журналісти припустили, що їх причиною могли стати бутси, які Nike спеціально виробляє для зірки англійського футболу.

- Модель, в якій Руні отримав травму, володіє достатнім ступенем захисту. До речі, близько 20 відсотків гравців в прем"єр-лізі грають в такій же моделі і не відчувають дискомфорту. Те, що трапилося з Руні, – неприємний збіг обставин. Уейн брав участь у випробуваннях цієї моделі і був задоволений нею, - заявив представник Nike англійським ЗМІ.


Зараз ви читаєте новину «Nike заперечує свою провину в травмах Руні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі