понеділок, 26 січня 2009 11:47

НХЛ. Ковальов віддасть вигране авто хворим дітям (ФОТО)

Капітан збірної "Сходу" Олексій Ковальов був визнаний найкращим гравцем Матчу зірок-2009, який пройшов сьогодні вночі в Монреалі і завершився виграшем команди росіянина над "Заходом" в серії буллітів, - 12:11. Чималу роль в перемозі форварда "Канадієнс" зіграли канадські уболівальники, які впродовж всієї зустрічі люто підтримували четвірку хокеїстів "Монреаля", - Ковальова, Андрія Марков, Кері Прайса і Майка Комісарека.

"Не вважаю, що сьогодні наші фанати поводилися якось особливо. Здається, вони такі з моменту моєї появи в "Монреалі". Просто не можу пригадати жодного дня, коли вони були менш емоційними і збудженими. Варто тільки прийти на нашу льодову арену на відкрите тренування, незалежно від того, присвячена вона Матчу зірок або черговій грі регулярного чемпіонату, відразу розумієш, наскільки приємно знаходитися на льоду в оточенні таких уболівальників, - приводить прес-служба НХЛ слова Ковальова, який зробив дубль і віддав гольову передачу в основний час і закинув переможний булліт в післяматчевій серії.


- Ще до Матчу зірок, до цього уікенду я знав, як важливо буде не тільки для мене, а для всієї нашої монреальськой четвірки успішно виступити тут, показати шоу і отримати задоволення. Коли я почув, що мене назвали капітаном "Сходу", сказав собі: "Тепер потрібно зробити ще дещо - отримати титул MVP". Тепер у мене повний набір нагород, і саме це я пам"ятатиму все життя".

Як найціннішому хокеїстові, Ковальову вручили автомобіль "Хонда". Його він передасть на добродійність - до фонду допомоги дітям з пороком серця, повідомляє sovsport.ru.

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. Ковальов віддасть вигране авто хворим дітям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі