понеділок, 30 жовтня 2017 13:41

Неймар шкодує про перехід до ПСЖ

Неймар шкодує про перехід до ПСЖ
Неймар незадоволений головним тренером команди Унаї Емері

Нападник "Парі Сен-Жермен" Неймар шкодує про перехід у клуб з "Барселони". Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Бразилець незадоволений головним тренером команди Унаї Емері. Також наголошується, що футболіст та його найближче оточення не зуміли адаптуватися до життя в Парижі.

22 жовтня між Емері і Неймаром виник конфлікт під час тренування. За вказівкою тренера всі футболісти, що брали участь у матчі Ліги чемпіонів з бельгійським "Андерлехтом" (4:0), мали залишити поле. Бразилець бажав провести інтенсивне тренування і вступив у словесну перепалку з наставником, проте був змушений підкоритися.

Також Неймар у вересні посварився з нападником Едісоном Кавані. Уругваєць захотів виконати пенальті у матчі чемпіонату Франції з "Ліоном", проте захисник Дані Алвес відібрав у нього м'яч і передав Неймару. За інформацією французького L'Equipe, після фінального свистка Кавані і Неймар ледь не побились у роздягальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймар посварився з тренером ПСЖ

Бразилець перейшов до ПСЖ влітку 2017 року за €222 млн. Він виступає за парижан на особливих умовах. Одноклубникам заборонено грубо грати проти нього на тренуваннях. Також бразилець звільнений від занять з оборонної тактики.

Зараз ви читаєте новину «Неймар шкодує про перехід до ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі