четвер, 03 березня 2011 18:58

"Нехай Смородська сама читає "Трьох мушкетерів"- Алієв

"Нехай Смородська сама читає "Трьох мушкетерів"- Алієв

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв, який підписав з клубом трирічний контракт, прокоментував свій перехід, подякував уболівальникам "Локомотива", а також запропонував президенту "залізничників" Ользі Смородській самій прочитати "Трьох мушкетерів".

- З урахуванням недавньої виплати "Локомотивом" другого траншу за ваш трансфер, очікували, що дуже скоро "залізничники" домовляться з київським "Динамо"?

- Я знав, що переговори тривають, тому продовжував тренуватися і чекати. І хоча повної впевненості в тому, що все вирішиться, не було, але несподіваним перехід в стан киян для мене не став. Тому радий, що повертаюся до рідного клубу, обіцяю уболівальникам "Динамо" робити все для досягнення командою позитивного результату, а шанувальникам "Локомотива" дякую за підтримку, яку відчував весь минулий рік. Таку відданість команді рідко зустрінеш.

- Ви стали найкращим за системою "гол + пас", але нічого не виграли з "Локомотивом" і залишили його зі скандалом. Є розчарування у зв'язку з проведеним роком в Росії?

- Розчарувань немає ніяких. Почнемо з того, що сиди я рік тому в Києві, сидів би на лаві запасних, а в "Локомотиві" провів цікавий час, знову ж таки, пограв за кращих в Росії вболівальників. Знаю, що серед них є неоднозначна думка про мене, але я завжди викладався на полі заради них. І буду сумувати за ним.

- В Інтернеті багато вболівальників негативно сприйняли ваші висловлювання в ЗМІ на адресу керівництва.

- Мені складно сказати, що вони писали в Інтернеті. Набагато цікавіше, чи готові вони це сказати мені в обличчя або хоча б з трибуни. В кінці минулого сезону, мені здалося, що вболівальники в Черкізово під час матчів були єдині у своєму ставленні до того, що відбувалося в клубі. Що стосується моїх висловлювань, то вони були адресовані окремим представникам клубу, а не всьому "Локомотиву". Тому не треба приймати мої слова на рахунок вболівальників, партнерів по команді, працівників клубу, про які я не можу сказати жодного поганого слова.

- Як відреагували на раду Ольги Смородське прочитати "Трьох мушкетерів"?

- Нехай сама читає. Як можна на подібне реагувати? Я тепер гравець київського "Динамо", президентом якого є Ігор Михайлович Суркіс. Тема взаємин з Ольгою Юріївною для мене закрита. А відповідати на якісь провокації на мою адресу було б занадто дешево.

- З Юрієм Сьоміним обговорювали, як він буде вас використовувати в нинішньому "Динамо"?

- Я з ним поки не розмовляв після підписання контракту. У будь-якому випадку, незважаючи на те, що у нас з Юрієм Паличем відмінні відносини, він ніколи не бронював для мене місце в основному складі, тому мені у будь-якому випадку доведеться заново доводити своє право виходити на поле.

- З урахуванням того, що ви були лише на одному передсезонному зборі, скільки буде потрібно часу, щоб набрати форму?

- Ну, я все-таки останній місяць не вдома просиджував, не "прохолоджувався". Підтримував форму. Намагався змагальний ритм не розгубити, тому і попросив дозволу тренуватися з молодіжним складом "Локо-2", тренерам якого вдячний за те, що надали мені таку можливість. Тому думаю, що скоро буду повністю готовий функціонально до гри в чемпіонаті України. Шкода, що в єврокубках не зможу зіграти, але нічого, все одно буду поруч з командою.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай Смородська сама читає "Трьох мушкетерів"- Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі