середа, 23 грудня 2020 14:51

Назвали космічні зарплати найкращих українських футболістів

Назвали космічні зарплати найкращих українських футболістів
До переходу у "Вест Гем" Ярмоленко грав за "Боруссію" з Дортмунда. Фото Рейтер

Назвали 15 найбільш високооплачуваних українських футболістів. Туди ввійшли гравці "Шахтаря", "Динамо" та українські легіонери зарубіжних клубів.

15-те місце із зарплатою в €840 тис. на рік посідає захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко. Місця з 14-го по 12-те посіли Сергій Сидорчук із київського "Динамо", Іван Ордець із московського "Динамо" та гравець італійської "Аталанти" Руслан Малиновський. У них – по €1 млн в рік. Про це повідомляє "Трибуна".

Місця з 11-го по 8-ме займають "шахтарі" Сергій Кривцов та Тарас Степаненко, динамівець Віктор Циганков та Олександр Зінченко із "Манчестер Сіті". Кожен із цих гравців заробляє €1,2 млн щорічно.

7-му сходинку тримає запасний воротар "Реала" Андрій Лунін. Його зарплата – €1,44 млн. На 6-му і 5-му місцях форвард "Шахтаря" Жуніор Мораєс та голкіпер цього клубу Андрій П'ятов – €1,5 млн.

До трійки найдорожчих не потрапив "гірник" Євген Коноплянка – €1,7 млн та 4-те місце. Його одноклубник Марлос з €1,8 млн – на 3-му місці. 2-ге впевнено займає Ярослав Ракицький із російського "Зеніту" – €2,5 млн.

Переможцем номінації із великим відривом є півзахисник лондонського "Вест Гему" Андрій Ярмоленко. Його річна зарплата – €7,1 млн на рік або 230 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вукоєвич порахував усі гроші Суркіса

Усі названі футболісти, окрім Ордеця та Ракицького, які виступають у Росії, є гравцями збірної України. Тих, хто переходить у російський чемпіонат, тренер Андрій Шевченко до збірної не викликає.

Зараз ви читаєте новину «Назвали космічні зарплати найкращих українських футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі