неділя, 11 листопада 2018 18:11

Назвали чотири клуби, в яких Зідан може продовжити кар'єру

Назвали чотири клуби, в яких Зідан може продовжити кар'єру
Зідан може повернутись в "Реал"

Екс-наставник мадридського "Реала" Зінедін Зідан може очолити одного з 4 європейських грандів. Зідан може повернутись до тренерської роботи вже найближчим часом, повідомляє Don Balon.

Мова йде про "Баварію", яка показує не найкращі результати під орудою Ніко Ковача, "Манчестер Юнайтед", де Жозе Моурінью також під великою загрозою звільнення,"ПСЖ", хоча Томас Тухель працює на Парк де Пренс лише перший сезон, і найбільш неочікуваний варіант - повернення в "Реал".

Саме у "королівському клубі" Зізу зробив собі ім'я як тренер, вигравши тричі поспіль Лігу чемпіонів, чого не вдавалось жодному спеціалісту. Влітку цього року Зінедін за власним бажанням подав у відставку, а на його місце прийшов Хулен Лопетегі, якого вже звільнили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сантьяго Соларі: що треба знати про нового тренера "Реала"

Зінедін Зідан вирушив на відпочинок з дружиною. Тренера бачили на яхті у Іспанії. Зінедін розважався з дружиною Веронік та друзями.

Зараз ви читаєте новину «Назвали чотири клуби, в яких Зідан може продовжити кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі