неділя, 20 червня 2010 10:32

Наставник збірної Камеруну відмовився йти у відставку

Наставник збірної Камеруну відмовився йти у відставку

Головний тренер збірної Камеруну з футболу Поль Ле Гуен заявив, що він не піде у відставку, не дивлячись на невдалий виступ команди на чемпіонаті світу в ПАР, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

19 червня камерунці програли Данії (1:2) і втратили всі шанси на вихід в 1 / 8 фіналу. Матч з Голландією (24 червня) турнірного значення мати не буде.

Після гри з датчанами один з журналістів запитав Ле Гуена, чи не вважає той, що збірна Камеруну програла обидва матчі на ЧС-2010 через тактичні прорахунки (14 червня камерунці поступилися Японії з рахунком 0:1). Ле Гуен відповів, що поважає цю точку зору, але подавати у відставку не збирається.

Ле Гуен визнав, що в матчі з Данією його команда втратила багато можливостей для взяття воріт і не була достатньо ефективною. Достроковий виліт збірної Камеруну французький тренер назвав величезним розчаруванням для всієї камерунської нації.

У групі Е перше місце достроково зайняла збірна Голландії, яка набрала шість очок. Камерун у будь-якому випадку залишиться на останньому місці.

В Японії і Данії по три очки, і 24 червня вони розіграють другу путівку в 1 / 8 фіналу в очній зустрічі. Данію влаштує тільки перемога, а японцям буде достатньо зіграти внічию.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Камеруну відмовився йти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі