неділя, 20 листопада 2016 14:06

"Наполі" перед "Динамо" вдало з'їздив в гості до "Удінезе"

"Наполі" перед "Динамо" вдало з'їздив в гості до "Удінезе"
Інсіньє двічі забив "Удінезе". Фото: cutejapanese.org

"Наполі" обіграв "Удінезе" в матчі 13-го туру італійської Серії А. Зустріч проходила в Удіне на стадіоні "Фріулі" і завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

У дебюті другого тайму Лоренцо Інсіньє відкрив рахунок. На 57-й хвилині він оформив дубль, а через дві хвилини Стіпе Періца відіграв один м'яч.

Після цієї перемоги "Наполі" (24 очки) піднявся на четверте місце в турнірній таблиці італійської Серії А. "Удінезе", який має в активі 15 балів, знаходиться на 13-му рядку.

Італія - Серія А. 13-й тур

Удінезе (Удіне) - Наполі (Неаполь) - 1:2

Голи: Лоренцо Інсіньє, 47 (0:1); Лоренцо Інсіньє, 57 (0:2); Періца, 59 (1:2).

Попередження: Феліпе, 74 - немає.

"Наполі" є суперником київського "Динамо" в груповому раунді Ліги чемпіонів. Зустріч колективів у рамках 5-го туру відбудеться 23 листопада в Неаполі, в 21:45 за київським часом. Поєдинок "Динамо" і "Наполі" в Києві завершився перемогою команди Мауріціо Сарри з рахунком 2:1.

Перед 5-м туром "Наполі" лідирує в групі В, маючи в активі 7 очок. "Динамо" з одним очком посідає останнє місце в турнірній таблиці, маючи лише теоретичні шанси на вихід у плей-оф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наполі" опустився на 4-те місце: результати 8-го туру серії "А"

Зараз ви читаєте новину «"Наполі" перед "Динамо" вдало з'їздив в гості до "Удінезе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі