вівторок, 20 березня 2007 14:35

Напад медуз не перешкодив російській плавчині стати чемпіонкою світу

 

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить в австралійському Мельбурні, розіграний комплект медалей в жіночому запливі на десять кілометрів у відкритій воді.

Чемпіонкою світу стала росіянка Лариса Ільченко, 18 років, яка після закінчення запливу розповіла про те, що під час проходження дистанції зазнала нападу медуз, повідомляє Лента.Ру.

- Ніколи в житті я не брала участь в подібному запливі. У мене немає сил розповідати щось. Це було дуже складно, але не стільки через хвилі або довгу дистанцію, скільки із-за нападу медуз. У мене горить все тіло, навіть обличчя. Навіть не знаю, звідки у мене узялися сили для фінішного ривка. Чесно кажучи, я думала, що не зможу закінчити дистанцію, - розповіла після фінішу чемпіонка.

Друге місце зайняла британка Кассандра Паттен, а третьою стала австралійка Кейт Брукс-Петерсен.

Для Ільченко ця золота медаль стала вже другою на цьому чемпіонаті – в перший день змагання вона виграла заплив на п"ять кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «Напад медуз не перешкодив російській плавчині стати чемпіонкою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі