пʼятниця, 01 серпня 2014 02:24

"Найпопулярніша пісня у роздягальні "Зорі" - це "Воины света" - Худзік

"Найпопулярніша пісня у роздягальні "Зорі" - це "Воины света" - Худзік
Павло Худзік та Дмитро Хомченовський football.sport.ua

Луганська "Зоря" зіграла внічию з норвезьким "Мольде" у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи. Гра команд на столичному стадіоні "Динамо" завершився з рахунком 1:1.

"Нам сьогодні не вистачило перемоги, - коментує півзахисник "Зорі" Павло Худзік. - Пропустили гол наприкінці матчу. Можливо, далася взнаки втома. Все таки зараз у нас дуже напружений графік. Але попереду у нас виїзна гра. Будемо старатися пройти далі.

Хочеться подякувати вболівальникам за їх підтримку. На стадіон прийшло чимало луганчан. Нам було добре грати на "Оболонь Арені" у матчі з "Лячі". Сьогодні ми також почувалися дуже комфорно. Команда показала хороший футбол. Юрій Миколайович завжди наголошує, що ми граємо для вболівальників.

Завдання на сезон? Наш наставник налаштовує нас на перемогу у кожному матчі і на хорошу гру. Будемо намагатися виступити у цьому сезоні не гірше, ніж у минулому."

25 липня під обстріл потрапив стадіон "Зорі". Міни влучили у поле і трибуни "Авангарду".

"Боляче дивитися на фотографії "Авангарду" після обстрілу. Це наш рідний стадіон. Ми грали на "Авангарді"і плануємо надалі виступати на цій арені. Надіємось, що все закінчилося найближчим часом. Ремонт стадіону займе десь близько місяця. Головне, щоб війна закінчилася."

За словами генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова, нападника Янніка Болі у команді вже не буде. Футболіст був головним діджеєм у роздягальні луганчан.

"Зараз цю функцію взяв на себе Дмитро Хомченовський. Він ставить різну музику, в тому числі українську. Найпопулярніша пісня — це "Воины света" "Ляпіса Трубєцкого".

Вчора українські ЗМІ повідомили про інтерес до Худзіка з боку московського "Спартака" та німецького "Енергі" з Котбуса.

"Моїми справами займається агент. Я сконцентрований на "Зорі". Всі мої думки пов´язані з командою. Поки це все чутки і ніякої конкретики. Коли буде чітка пропозиція, тоді буду вирішувати. Але в Росію я не поїду. Це 100%. Я патріот України."

Зараз ви читаєте новину «"Найпопулярніша пісня у роздягальні "Зорі" - це "Воины света" - Худзік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі