середа, 18 лютого 2009 14:28

Найкращий боксер 2008 року "набоксував" собі наукову ступінь

Найкращий боксер 2008 року "набоксував" собі наукову ступінь

Менні Пакьяо, визнаний WBC (Всесвітня боксерська рада) найкращим боксером 2008 року незалежно від вагових категорій, отримає науковий ступінь Південно-західного університету філіппінського міста Себу. Пакьяо буде удостоєний наукового ступеня в області людської кінетики. Про це повідомляє lenta.ru з посиланнмя на інтернет-видання Boxingscene.

Таким чином університет вирішив відзначити спортивні досягнення Пакьяо, який п"ять разів ставав чемпіоном світу в різних вагових категоріях.

Людська кінетика - це дисципліна, яка вивчає питання підготовки спортсменів до змагань. Голова Південно-західного університету Ельдігаріо Гонсалес відзначив, що боксерські успіхи Пакьяо доводять його компетентність в цих питаннях.

Gazeta.ua нагадує, що 30-річний Пакьяо провів свій останній бій в ніч з 6 на 7 грудня 2008 року. Філіппінський боксер переміг американця Оскара Де Ла Хойю у вазі до 66,7 кілограма. 2 травня 2009 року Пакьяо чекає поєдинок з британцем Ріккі Хаттоном. Готуватися до цього бою філіппінець почне 3 березня.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий боксер 2008 року "набоксував" собі наукову ступінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі