четвер, 16 грудня 2010 18:58

Найгірший футболіст Італії не хоче йти з "Роми"

Найгірший футболіст Італії не хоче йти з "Роми"

Бразильський нападаючий Адріано, якого визнали найгіршим футболістом року в Італії, заявив, що він не збирається йти з "Роми", повідомляє інтернет-видання Goal.com. В останні дні в італійських ЗМІ з'явилася інформація, що Адріано може повернутися в один з бразильських клубів - "Корінтіанс", "Палмейрас" або "Фламенго".

За словами Адріано, він не думає про повернення до Бразилії і постарається допомогти "Ромі" вдало виступити в чемпіонаті Італії і Лізі чемпіонів. Форвард підкреслив, що чутки про його перехід в одну з бразильських команд не мають під собою ніяких підстав.

Адріано перейшов у "Рому" перед початком сезону-2010/11 з "Фламенго". За римську команду він провів всього три матчі і голів не забив. Частину нинішнього сезону бразилець не грав через травму гомілкостопу.

Найгіршим футболістом Італії Адріано визнали вболівальники, які взяли участь у традиційному голосуванні на радіостанції Rai Radio 2. Переможцеві опитування присуджується приз "Золоте сміттєве відро" (Bidone d'Oro).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найгірший футболіст Італії не хоче йти з "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі