вівторок, 17 червня 2008 18:54

Найгірший футболіст чемпіонату Італії повертається в "Інтер"

Бразильський "Сан-Паулу" достроково розірвав договір оренди з форвардом національної збірної Адріано, правами на якого володіє міланський "Інтер", повідомляє Лента.Ру з посиланням на Pitacodogringo. За словами головного тренера "Сан-Паулу" Мурісі Рамальйо, рішення відпустити нападаючого назад в "Інтер" на даний момент є якнайкращим для клубу та футболіста.

Нагадаємо, що Адріано, що двічі визнавався гіршим футболістом чемпіонату Італії, перестав потрапляти до складу "Інтера" та взимку цього року перейшов в "Сан-Паулу". За час, проведений в бразильському клубі, Адріано забив 17 голів, ставши кращим бомбардиром. Про причини дострокового прощання нападаючого з "Сан-Паулу" не повідомляється.

Договір оренди закінчується 10 липня, і Адріано міг би провести за "Сан-Паулу" ще чотири матчі.

Успішний виступ в бразильській команді дозволив футболістові повернутися в національну збірну. Адріано взяв участь в матчі відбірного турніру ЧМ-2010 зі збірною Парагваю, але його повернення не допомогло п"ятиразовим чемпіонам світу уникнути поразки (0:2).

Зараз ви читаєте новину «Найгірший футболіст чемпіонату Італії повертається в "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі