середа, 22 жовтня 2008 09:57

Найдешевший квиток на бій Кличко - Повєткін коштує 107 євро

Чемпіон за трьома версіями - IBF, WBO і IBO - Володимир Кличко почав підготовку до поєдинку проти офіційного претендента росіянина Олександра Повєткіна. Вчора в продаж поступили квитки на цей поєдинок. Найдешевший коштуватиме - 107 євро, а найдорожчий обійдеться любителям боксу в 387 євро. Сам поєдинок пройде 13 грудня на SAPArena в Германії.

Для українського боксера це буде вже 15-й за рахунком поєдинок за чемпіонське звання. І примітним є те, що саме в німецькому місті Манхаймі, на цій же арені, два роки тому Владимир завоював пояси IBF і IBO. "Я двічі ставав тут чемпіоном світу. Вболівальники тут просто унікальні. Під час двох моїх поєдинків атмосфера в залі була неймовірною", - говорить українець.

Також стало відомо, що після бою з Повєткіним Кличко хоче провести поєдинок проти скандального британця Девіда Хея. Він відзначив, що ніякої домовленості з цим боксером у нього не немає, але є велике бажання зустрітися з ним в рингу.

Нагадаємо, що саме промоутерська компанія братів Кличків K2Promotions виграла торги на проведення бою Кличко - Повєткін. Сума пропозиції від К2 у розмірі 13 мільйонів доларів з великим відривом переважила пропозиція від SauerlandEvents, яка займається справами Повєткіна, - 8 мільйонів. А ось "Кличко менеджмент груп" (KMG) продала права на трансляцію трьох боксерських поєдинків на території Росії, України, Німеччини, США, Канади, Пуерто-Ріко та інших країн німецької компанії Sportfive. Сума цих угод не розголошується. Нагадаємо, що першою з цих боїв стане зустріч Володимира Кличка і Олександра Повєткіна.

Дело

Зараз ви читаєте новину «Найдешевший квиток на бій Кличко - Повєткін коштує 107 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі