неділя, 17 серпня 2008 15:07

Надаль виграв олімпійське "золото"

Надаль виграв олімпійське "золото"
В неділю, 17 серпня, перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль в трьох сетах переміг чилійця Фернандо Гонсалеса, завоювавши Олімпійське золото

Рафаель Надаль в першому сеті впевнено домінував і взяв його з рахунком 6:3. Проте в другому Гонсалес вів по ходу гри, але Надалю вдалося зрівняти рахунок. На тай-брейку сильнішим був іспанець 7:6.

У третій партії Гонсалес помітно здав, чим і скористався іспансикй талант.

За рахунку 5:2 на користь Надаля, у іспанця були три матч-боли, проте чилієць зібрався і не дозволив Рафаелю зробити брейк.

Надаля це особливо не розстроїло - він оформив собі золото Олімпіади вже в наступному геймі на своїй подачі - 6:3 - перемога в сеті і у всьому турнірі.

Рафаель Надаль, який обіграв в півфінальному поєдинку на Олімпійському турнірі в Пекіні серба Новака Джоковіча з рахунком 6:4, 1:6, 6:4, заявив, що не чекав такого вдалого виступу на Іграх.

Раніше стало відомо, що іспанський тенісист вже гарантував собі перше місце в світовому рейтингу ATP перемогою над еквадорцем Ніколасом Лапентті в 1/4 фіналу турніру в Цинциннаті (США).

uasport.net
Зараз ви читаєте новину «Надаль виграв олімпійське "золото"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі