субота, 01 листопада 2008 12:43

Надаль і Федерер не зіграють через травми

Перша "ракетка" світу Рафаель Надаль не зустрінеться в Парижі зі своїм головним суперником - Роджером Федерером, як цього очікували. В п"ятницю спочатку через травму спини з турніру знявся Федерер і в півфінал без гри вийшов американець Джеймс Блейк. А потім, після закінчення першого сету, програного Миколі Давиденку, Надаль знявся через травму ноги.

За рахунку 1/4 Надаль викликав лікаря, який зробив масаж лідерові світового тенісу, але біль в нозі посилився і на другий сет Надаль не вийшов.

"Ще до матчу у мене боліло праве коліно. Сьогодні вранці біль посилився, а під час матчу вона стала такою гострою, що я був не в змозі грати далі", - пояснив своя відмову Надаль.

"Це - перший раз, коли я знімаюся під час турніру, - сказав Федерер, який вийшов на корт вибачитися перед публікою. - Я не люблю це робити. Зазвичай, болі в спині у мене проходять через декілька днів. Тому я настроєний позитивно і думаю, що через декілька днів зі мною все буде в порядку".

І Федерер, і Надаль висловивли надію, що зможуть зіграти на завершальному турнірі року - MastersCup в Шанхаї, який стартує 9 листопада.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Надаль і Федерер не зіграють через травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі