четвер, 08 листопада 2012 14:38

На відкритому тренуванні Вах побив портрет Кличка
8

Фото: ФОТО: Rueters

У Гамбурзі в місцевому автосалоні Mercedes пройшли відкриті тренування Володимира Кличка і Маріуша Ваха, які в найближчу суботу зійдуться на рингу між собою.

Першим, як і годиться на таких заходах, на ринг піднявся претендент - тобто Вах. Виступ його був не надто довгим і досить формальним і запам'ятався лише двома моментами. Перший - це видатна, в прямому і переносному сенсі слова, щелепа поляка. Вважається, що це говорить про силу характеру. В даному випадку це, безумовно, так. Вах, принаймні поки, свого небезпечного суперника не боїться.

Друга деталь, яка привернула загальну увагу, - це лапи, на яких Вах працював зі своїм тренером. Із зовнішнього боку - лапи як лапи, а з внутрішнього, по якому наносяться удари, красувався портрет Володимира Кличка. Однак у більшості присутніх у залі склалася думка, що це єдиний "кличко", а точніше "клички", яких Вах поб'є в Гамбурзі.

Володимир же ніяких подібних сюрпризів не підніс, але у нього в цьому немає ніякої необхідності. Тут йому і так всі раді. Варто було з'явитися Кличку, як про Ваха всі забули.

Володимир до тренування підійшов неформально і воно була навіть трохи занадто відкритим. Можливо, це робилося з метою ввести команду Ваха в оману, але у багатьох склалося враження, що Володимир продемонстрував ту зброю, яку він буде використовувати проти поляка, наприклад, удари по корпусу. Однак поки це лише припущення.

Нагадаємо, бій Володимир Кличко - Маріуш Вах відбудеться 10 листопада в Гамбурзі, Німеччина.

Зараз ви читаєте новину «На відкритому тренуванні Вах побив портрет Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі