четвер, 14 червня 2012 00:24

На вибачення польського прем'єра Путін відреагував нагадуванням

На вибачення польського прем'єра Путін відреагував нагадуванням
Фото: AP

Президент Росії Володимир Путін у телефонній розмові з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском нагадав йому про відповідальність польської сторони за безпеку вболівальників.

Про це повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.

"Президент Росії висловив стурбованість з приводу ситуації з російськими вболівальниками

Путін наголосив, що виходить з того, що організатори подібних міжнародних турнірів несуть повну відповідальність за забезпечення безпеки вболівальників з інших країн на своїй території", - сказав Пєсков.

В сою чергу Туск розкритикував людей, які намагалися зірвати у Варшаві марш російських уболівальників до стадіону, повідомляє в середу польське радіо.

За інформацією радіо, глава уряду Польщі назвав дурнями тих, хто зробив спроби перешкодити маршу.

У повідомленні йдеться, що під вівторок ввечері поліція затримала понад 180 людей, які влаштовували безлади до і після матчу збірних Росії та Польщі з футболу. Більшість затриманих - поляки, проте за гратами опинилися також громадяни РФ та інших країн.

"Поліція продовжує виявляти інших людей, причетних до безладів", - сказав Туск.

Він зазначив, що затриманих хуліганів постараються якомога довше протримати за гратами, щоб вони не змогли влаштовувати безлади під час інших матчів чемпіонату Європи з футболу.

Нагадаємо, вчора польський прем'єр-міністр Дональд Туск вибачився за дії фанатів збірної Польщі, які спровокували вуличні бійки з російськими вболівальниками.

Зараз ви читаєте новину «На вибачення польського прем'єра Путін відреагував нагадуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі