вівторок, 01 квітня 2008 14:59

На турнірі в Майамі визначилися всі чвертьфіналістки

31-річна американка Ліндсі Девенпорт, яка в третьому колі Sony Ericsson Open несподівано обіграла другу ракетку світу Ану Івановіч, не зуміла продовжити свій успішний виступ. Вже в наступному матчі вона програла росіянці Дінарі Сафіній, сіяній під 13 номером (6:3, 6:4). У чвертьфіналі Сафіна зіграє зі своєю співвітчизницею Вєрою Звонарьовою, яка обіграла японку Аі Сугіяма (6:2, 6:7, 6:0).

Без проблем пройшла в чвертьфінал перша ракетка світу Жюстін Енен, вона не витратила багато сил на перемогу над росіянкою Єленою Весніною (6:2, 6:2). У 1/4 фіналу бельгійку чекає зустріч з діючою чемпіонкою турніру Сереною Вільямс, яка швидко розібралася з естонкою Кайею Канепі (6:3, 6:3).

"Думаю, у нас прекрасне суперництво, - сказала Вільямс про майбутній матч з Енен. - Я маю на увазі, ми точно показуємо кращий теніс, коли граємо одна з одною. Напевно проти мене вона грає навіть краще, ніж з іншими суперницями, так що матч буде хороший".

Пройшла в наступне коло і сестра Серени Венус, яка обіграла данку Кароліну Возняцкі. Вона буде грати з третьою сіяною росіянкою Світланою Кузнєцовою, яка здобула перемогу над ізраїльтянкою Шахар Пеєр.

Також в чвертьфінал пройшли Єлена Янковіч і Єлена Дємєнтьєва, які зіграють одна з одною.

Спорт Украины

Зараз ви читаєте новину «На турнірі в Майамі визначилися всі чвертьфіналістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі