середа, 26 листопада 2008 20:26

На Олімпіаді-2010 у Ванкувері Україна розраховує на 5 медалей

На Олімпіаді-2010 у Ванкувері Україна розраховує на 5 медалей

На підготовку спортсменів до XXI зимових Олімпійських ігор у Ванкувері Національний олімпійський комітет передбачив 1 млн. грн. Про це сьогодні на XXII Генеральній асамблеї НОК України заявив перший віце-президент Національного олімпійського комітету Володимир Бринзак.

Як повідомляє ЛІгабізнесІнформ з посиланням на прес-службу НОКа, в олімпійському Ванкувері Україна може розраховувати на позитивний результат в п"яти видах спорту, а саме: біатлон, лижні гонки, фігурне катання, санний спорт, фрістайл. "Ситуація із зимовими видами спорту в нашій країні набагато гірша, ніж з літніми. Єдина державна база олімпійської підготовки для зимових спортсменів в Тисовці - це все, що у нас є", - відзначив Бринзак.

За його словами, проблем багато і потрібно в передолімпійський 2009 рік постаратися максимально їх вирішити. Окрім фінансових питань не менш актуальними є і організаційні. Тому вже завтра перший віце-президент НОК спільно з робочою групою НОК відлітає до Ванкувера, щоб вже на місці обкреслити першочергові завдання і почати їх вирішувати.

Зараз ви читаєте новину «На Олімпіаді-2010 у Ванкувері Україна розраховує на 5 медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі