понеділок, 12 жовтня 2009 12:47

На матчі Мексика - Сальвадор бджіл розганяли вогнегасниками

На матчі Мексика - Сальвадор бджіл розганяли вогнегасниками

Матч відбірного турніру чемпіонату світу з футболу 2010 року між збірними Мексики і Сальвадору був перерваний через нашестя бджіл. На третій хвилині зустрічі рій бджіл спустився до воріт команди Сальвадору, і працівникам стадіону було потрібно шість хвилин, щоб розігнати комах, повідомляє ВВС News.

Для розгону бджіл були використані вогнегасники. Матч Мексика - Сальвадор відбувся в ніч з 10 на 11 жовтня в Мехіко на стадіоні "Ацтека". Зустріч завершилася перемогою мексиканців з рахунком 4:1, і вони завоювали путівку у фінальну стадію ЧС-2010.

Окрім Мексики участь в чемпіонаті світу з команд групи КОНКАКАФ (Північна Америка, Центральна Америка і Карибський басейн) собі забезпечила збірна США. За ще одну путівку на ЧС-2010 змагаються Коста-Ріка (15 очок) і Гондурас (13 очок).

В останньому турі костариканці зіграють на виїзді з США, а Гондурас відправиться в гості до Сальвадору. Збірна, яка займе четверте місце, проведе стикові матчі з командою з Південної Америки.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «На матчі Мексика - Сальвадор бджіл розганяли вогнегасниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі