субота, 30 червня 2012 14:20

На матчі Італія-Німеччина один з прем'єрів "обнулив" Меркель

На матчі Італія-Німеччина один з прем'єрів "обнулив" Меркель
Один з прем'єрів країн ЄС показав "нуль" в сторону Меркель. Фото: buisnescat.livejournal.com

Вчора, на прес-конференції в Брюсселі прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск говорив про атмосферу, яка царила на засіданні членів ЄС під час півфінального матчу Німеччина-Італія. Він визнав, що деякі політики мали при собі засоби зв'язку, за допомогою яких спостерігали за перебігом матчу у Варшаві.

"Багато показували пальцями, щоб пояснювати результати. Один з прем'єр-міністрів, який мав доступ на IPadі до трансляції пояснив мені результати матчу досить цікавим чином - показав один палець в сторону прем'єр-міністра Монті, показав "нуль" у сторону канцлера Меркель. Це виглядало досить дивно і неоднозначно" - пожартував прем'єр-міністр.

Туск похвалив також гру збірної Італії: "Вони справили на мене надзвичайне враження. Такої зрілої і мудрої команди я давно не бачив" - підкреслив він.

Також зазначив, що є щось символічне в тому, що Маріо Балотеллі забив обидва голи у ворота німців.

"Один з моїх співрозмовників зазначив, що Балотеллі, якого вважають гравцем з великою уявою і повною відсутністю відповідальності, переміг всю німецьку команду, яка є символом відповідальності. Це в свою чергу трохи відобразилось на реаліях в Європейській Раді" - повідомляє Прем'єр-міністр.

"Я не повторю всіх жартів, анекдотів тому, що вони не всі підходять для розголошення, проте не всі були щасливі цього вечора і не всім подобалися гарячкуваті жарти" - додав він.

Нагадаємо, збірна Італії у півфіналі Євро-2012 перемогла команду Німеччини з рахунком 2:1.

Gazeta.ua за матеріалами tvn24.pl

Зараз ви читаєте новину «На матчі Італія-Німеччина один з прем'єрів "обнулив" Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі