четвер, 21 червня 2007 15:25

На львівській "Україні" буде новий газон

Уперше з 1963 року на стадіоні львівському стадіоні "Україна" роблять заміну газону, тому "Карпати" перші два перші матчі чемпіонату України проти запорізького "Металурга" та симферопольської "Таврії" проведуть на виїзді, повідомляє www.football.ua.

Вже тривають роботи на стадіоні: працюють екскаватори, які зняли дерен і тепер займаються ґрунтом. Потім на це місце буде засипатись пісок, щебінь та гравій. Також на стадіоні "Україна" буде нова система дренажу та вперше встановлять підігрів поля. Щодо реконструкції чи ремонту інших приміщень, то роботи проводяться, однак мінімальні.

До 2012 року, коли у Львові відбуватиметься чемпіонат Європи з футболу, стадіон буде ще раз реконструйований і стане одним із тренувальних полів.

До 28 липня, коли "Карпати" мають проводити перший матч чемпіонату удома проти криворізького "Кривбасу", усі роботи на стадіоні "Україна" по графіку мають бути закінчені.

Зараз ви читаєте новину «На львівській "Україні" буде новий газон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі