середа, 27 серпня 2008 11:36

На Львівщині відбувся відкритий чемпіонат зі скелелазання

До дня Незалежності України відбувся Відкритий Чемпіонат Львівської області по скелелазенню (боулдерінг, складність). Чемпіонат проходив на Скелях Довбуша (Львівська область).

Змагання проводилися у форматі фестивалю на призи Страхової компанії "Універсальна", яка до того ж виступила страховим партнером і за підтримки гранта Президента України.

За словами Директора департаменту маркетингу ВАТ "Страхова компанія "Універсальна" Ольги Камінської, "підтримуючи такі види спорту як боулдерінг, класичне скелелазення, альпінізм, "Універсальна" підтверджує свій статус надійного страховика".

На боулдерфестівалі було представлено близько 100 маршрутів різної категорії складності. У категорії "складність" було представлена близько 50 маршрутів різної категорії. Змагання були розділені на три етапи у вигляді трьох окремих заліків з різними правилами і призовими фондами. Етапи були проведені послідовно в три дні. Кожен учасник, за власним бажанням, брав участь в одному або в двох етапах. Учасники третього етапу визначалися за результатами перших два.

Переможцями по боулдерінгу стали одесити Марія Сосновська і Петро Маркевич. Серед чоловіків перемогу святкував Серік Казбеков. "Займаюся і виступаю в цьому фестивалі в своє задоволення. У мене немає мотивації, що я обов"язково повинен перемогти. Я тут отримую задоволення", - говорить Серік Казбеков, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині відбувся відкритий чемпіонат зі скелелазання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі